CONCURS EXN Cupa Mondiala 2022 - Regulamentul Oficial


Pe scurt:
-Inscrierea e GRATUITA;
-Premiile totale sunt de 1000 de lei;
-La fiecare meci poti castiga 6, 5, 4 sau 0 puncte sau poti pierde un punct daca nu joci.

SECTIUNEA 1. MODALITATEA DE PUNCTARE (Atentie! Modalitatea de punctare a fost modificata fata de ultima editie a concursului!)
Scorul final in cadrul acestui concurs se considera cel stabilit la finalul primelor 90 de minute (cele doua repride de cate 45 de minute fiecare). Nu se ia in considerare scorul stabilit dupa prelungiri sau dupa executarea loviturilor de departajare nici in cazul meciurilor eliminatorii, cele de dupa faza grupelor.
Punctele acumulate pentru fiecare meci de fiecare participant se acorda in felul urmator:
  • 6 puncte - daca scorul jucat de catre participant este exact cel cu care s-a terminat partida. Ex.1: scorul final al meciului este 2-1 iar scorul jucat de participant este 2-1 in favoarea echipei care a castigat meciul. Ex.2: scorul final al meciului este 1-1 iar scorul jucat de participant este 1-1.
  • 5 puncte - daca participantul a indicat diferenta de goluri corecta in favoarea echipei castigatoare sau rezultatul de egalitate cu un alt scor decat cel cu care s-a incheiat partida. Ex.1: scorul final al meciului este 2-1 iar scorul jucat de participant este 3-2 in favoarea echipei care a castigat meciul. Ex.2: scorul final al meciului este 1-1 iar scorul jucat de participant este 2-2.
  • 4 puncte - daca participantul a indicat echipa castigatoare dar nu a indicat nici scorul exact nici diferenta exacta de goluri in favoarea echipei castigatoare. Ex.1: scorul final al meciului este 2-1 iar scorul jucat de participant este 4-1 in favoarea echipei care a castigat meciul.
  • 0 puncte - participantul nu va primi niciun punct in cazul in care a indicat un pronostic gresit. Ex.1: scorul final al meciului este 2-1 iar scorul jucat de participant este 1-2 (participantul a indicat ca si castigatoare echipa adversa cele castigatoare). Ex.2: scorul final al meciului este 1-1 iar scorul jucat de participant este 2-1. Ex.3: scorul final al meciului este 2-1 iar scorul jucat de participant este 1-1.
  • -1 punct - participantului i se va scadea 1 punct din totalul pe care il are in cazul in care nu a indicat un scor pentru respectivul meci.

SECTIUNEA 2. MODALITATEA DE DEPARTAJARE A PARTICIPANTILOR CONCURSULUI IN CAZ DE EGALITATE DE PUNCTE
Criteriile de departajare in caz de egalitate de puncte sunt urmatoarele:
1.Numarul meciurilor la care participantul a castigat 5 puncte;
2.Numarul de meciuri la care participantul a castigat 6 puncte;
3.Numarul de meciuri jucate de participant.
Criteriile de mai sus se vor aplica in cascada, in ordinea in care au fost scrise. Daca dupa aplicarea primului criteriu nu se va face departajarea, se trece la al doilea criteriu. Daca nici dupa aplicarea celui de-al doilea criteriul nu se face departajarea, se va trece la al treilea criteriu.
Daca egalitatea persista dupa aplicarea celor 3 criterii atunci premiul alocat locului disputat se va imparti intre participantii aflati la egalitate.
In cazul in care unul din locurile premiate este ocupat de un participant aflat la egalitate de puncte cu alti participanti (unul sau mai multi), se va face un clasament separat, dupa criteriile de mai sus, doar intre acestia. Daca dupa aplicarea primului criteriu avem un castigator, acesta va deveni ocupantul locului premiat. In caz contrar doar participantii aflati la egalitate vor merge mai departe la aplicarea celui de-al doilea criteriu.

SECTIUNEA 3. PREMIILE CONCURSULUI
Anul acesta premiile vor fi in valoare totala de 1000 lei. Acestea vor fi distribuite dupa cum urmeaza:

Locul 1: 60% din valoarea totala; Locul 2: 30% din valoarea totala; Locul 3: 10% din valoarea totala.

SECTIUNEA 4. ZONA DE DESFASURARE A CONCURSULUI
Concursul este organizat si se desfasoara atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara tarii. Desfasurarea concursului se va face exclusiv pe site-ul www.concurs.exn.ro.

SECTIUNEA 5. DURATA CONCURSULUI
Concursul va incepe la data de 20 noiembrie 2022 si va dura pana la data de 18 decembrie 2022. Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament Oficial.

SECTIUNEA 6. MECANISMUL CONCURSULUI
Participantii la concurs trebuie sa intre pe site-ul www.concurs.exn.ro, sa-si creeze un cont in cazul in care nu au deja sau sa se autentifice daca au deja un cont. Inscrierea la acest concurs este GRATUITA, participarea nepresupunand nicio obligatie din partea participantului in afara respectarii Regulamentului Oficial.
Dupa autentificare, in sectiunea "Completez scoruri" participantii trebuie sa completeze scorul cu care cred ca se va termina fiecare meci din cadrul Cupa Mondiala 2022 (prima casuta din dreptul fiecarui meci reprezinta numarul de goluri marcate de echipa care apare prima in stanga iar cea de-a doua casuta reprezinta numarul de goluri marcate de cea de-a doua echipa din stanga). Dupa completarea scorurilor la meciurile care apar in formularul de concurs apasati "Actualizare" pentru a introduce datele in baza noastra de date, pentru ca scorul jucat sa fie valid. Actualizarea trebuie sa se faca cel mai tarziu cu 5 minute inaintea inceperii fiecarui meci, in caz contrar, meciul va fi considerat nejucat iar participantului i se va scadea 1 punct din totalul pe care il are.
Completarea valida a formularului de concurs pentru fiecare meci inseamna completarea casutelor din dreptul fiecarui meci cu un numar intreg si pozitiv sau cu zero.
Meciurile apar progresiv in formularul de concurs, in functie de data de jocului.

SECTIUNEA 7. RESPONSABILITATE
Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament Oficial. Organizatorul nu are nici o obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor, sau dupa termenul de revendicare a premiilor prevazut in prezentul Regulament Oficial.

SECTIUNEA 8. DREPTUL DE PARTICIPARE
Concursul este deschis participarii tuturor persoanelor fizice din Romania si din afara tarii. Inmanarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la concurs constituie acordul ca numele castigatorilor si fotografiile lor sa poata fi facute publice pe site-ul oficial al concursului. Castigatorii tuturor premiilor sunt de acord sa semneze o declaratie scrisa cu acest efect asa cum o cere Organizatorul.

SECTIUNEA 9. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
In conformitate cu legislatia in vigoare, Organizatorul este obligat sa faca publice numele castigatorilor si castigurile acordate in cadrul acestui concurs. Lista castigatorilor va fi afisata pe site-ul www.concurs.exn.ro la finalul concursului, dupa jucarea ultimului meci din cadrul Cupa Mondiala 2022.
Organizatorul se obliga de asemenea sa respecte prevederile Legii nr. 677/ 2001, privind protectia datelor personale stocate pe durata concursului. Ca atare, Organizatorul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor/ castigatorilor la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare.

SECTIUNEA 10. INCETAREA CONCURSULUI
Prezentul concurs poate inceta numai in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL OFICIAL
Regulamentul Oficial este disponibil gratuit pentru toti accesand site-ul www.concurs.exn.ro. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament Oficial.